ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για διεξαγωγή ημερήσιας εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 33120/ΓΔ4/06-03-2017, το 1Ο ΕΠΑ.Λ Νεμέας διοργανώνει ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα στις 14/12/ 2016 και ζητά από τα ταξιδιωτικά γραφεία κλειστή προσφορά που θα κατατεθεί στο Γραφείο του Διευθυντή του 1ου ΕΠΑ.Λ Νεμέας Κυριάκο Σπύρο το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00. Το άνοιγμα των προσφορών, από την επιτροπή θα γίνει την ίδια μέρα και ώρα 11:00, παρουσία των ενδιαφερομένων που αν επιθυμούν παρίστανται. Ο αριθμός των συμμετεχόντων μαθητών είναι 50 και 3 συνοδοί καθηγητές. Για την ασφάλεια των μαθητών της εκδρομής ζητείται η παροχή των εξής υπηρεσιών:

1. ?Ενα (1) λεωφορείο 60 θέσεων που θα διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (ελεγμένα από τα ΚΤΕΟ, έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, επαγγελματική άδεια οδήγησης. κ.λ.π.).

2. Υπεύθυνη δήλωση του πρακτορείου ότι διαθέτει το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

3. Ασφαλιστική Ευθύνη διοργανωτή σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και πρόσθετη ταξιδιωτική ασφάλιση, που να καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.

4. Το πρόγραμμα της εκδρομής θα έχει ως ακολούθως:

08:30 π.μ Αναχώρηση από το ΕΠΑ.Λ Νεμέας για την Αθήνα.

20:00 μ.μ Αναχώρηση από Αθήνα για Νεμέα.

22:00 μ.μ Άφιξη στο χώρο του σχολείου.

Το σχολείο θα επιλέξει την προσφορά που συνδυάζει την καλύτερη και ασφαλέστερη οργάνωση και διεξαγωγή της εκδρομής με την καλύτερη τιμή. Το σχολείο να μπορεί να ακυρώσει την εκδρομή, λόγω σοβαρής αιτίας, χωρίς αποζημίωση στο τουριστικό γραφείο.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση