Διδακτική Επίσκεψη στο 1ο Ε.Κ. Άργους & στο συνεργείο της SKODA

Την Παρασκευή 8-12-17 πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη από τους μαθητές των τομέων Μηχανολογίας και Οικονομίας του σχολείου μας. Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές των δύο τάξεων του Μηχανολογικού Τομέα καθώς και οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του Τομέα Οικονομίας  επισκέφτηκαν το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Άργους, τη Σχολή Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. στην Τίρυνθα καθώς και την αντιπροσωπία ? συνεργείο της SKODA Ηλιόπουλος στο Άργος.

Κατά την επίσκεψή μας στις εγκαταστάσεις στο 1ο Ε.Κ. Άργους είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε τόσο στα εργαστήρια του κέντρου όσο και στο Στούντιο Εικόνας και Ήχου «Γιάννης Σμαραγδής», στο οποίο με την ευκαιρία ηχογραφήσαμε και ένα τραγούδι. Η ξενάγηση έγινε από τον Διευθυντή, τους Υπεύθυνους Τομέων και Υπεύθυνους Εργαστηρίων Κατεύθυνσης του σχολείου. Εξαιρετικές εγκαταστάσεις, καταπληκτικοί Συνάδελφοι, ευγενέστατοι μαθητές. Τους ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και ελπίζουμε σε μελλοντική συνεργασία.

Στη συνέχεια ξεναγηθήκαμε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ.. Ενημερωθήκαμε για τα προγράμματα μαθητείας και τις ειδικότητες του σχολείου και ξεναγηθήκαμε από τους εκπαιδευτικούς στα εργαστήρια της σχολής.

Αφού βγάλαμε τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες μπροστά από το Μπούρτζι, επισκεφτήκαμε και την Αντιπροσωπία ? Συνεργείο  SKODA Ηλιόπουλος στο Άργος. Εκεί οι μαθητές του Τομέα Οικονομίας ενημερώθηκαν για τη διαδικασία πώλησης & ασφάλισης ενός αυτοκινήτου και για την after sales πολιτική της εταιρίας. Επίσης συζήτησαν με την υπεύθυνη πωλήσεων για θέματα μάρκετινγκ και δέχτηκαν το κέρασμα που τους πρόσφερε. Αντίστοιχα οι μαθητές του Τομέα Μηχανολογίας, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του συνεργείου και συζήτησαν με τον υπεύθυνο για θέματα τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση